lördag 18 maj 2019

det är nu det måste sättas stopp





Sommaren ÄR bra, eller bäst men det finns fläckar även för sommaren. Som till exempel fästingar, knott, mygg, getngar och annat småkryp som man verkligen INTE vill ha sällskap av.
Inte djuren heller. Hundarna har redan fått ta emot fästingkur. Den har hjälp för inga nya fästingar har synts till på länge och de vi funnit har mött döden.

Idag är det kattens tur att åtgärdas.
Gick över förväntan att placera medlet mellan skulderbladen på kissemissen. Nu är det gjort så nu kan han leka som han vill i det fina höga gräset, utan rädsla för angrepp. Nu tror inte jag att katten bryr sig så värst mycket. Det är nog mer mannen och jag själv som vill förhindra angreppet.


Det växer så det knakar på våra domäner nu. Fram med gräsklipparen och snygga till lite. Allt övervakas av två följeslagare. Bra blev det i vart fall.


Så har vår lilla kommun haft "fint" besök idag. Partiledare Jimmy Åkesson stod utanför vår lokala handlare och debatterade och skakade hand med kommuninnevånare och andra, kanske i hopp om att fiska lite röster. Vad vet jag.

Nu har jag inte tid med detta längre. Måste iväg och käka lite grillat ikväll. Inte tackar man väl nej när man blir bjuden.

Kanske hörs vi i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar