onsdag 1 maj 2019

sköna Maj......







Så är den här. Månaden som jag gillar allra bäst. Månaden som låter oss ana att sommaren som vi längtat efter snart är här. Detta år tror jag bestämt att sommaren redan är här. Våren gjorde ett kort inhopp och lämnad snart över till självaste sommaren. Det är i vart fall så jag känner det.

04.44 klev denna ur sängen efter en kortare stund som vaken och ointresserad av fler sömntimmar. Jag vet, jag borde sova mer och bättre men nu är det som det är. 


Valborg igår, som vi firade med en tur till stora hundrasten där vi stämt möte med hundkusinen Rockie.  Denna dag befann sig även en annan hund på plats. Rockie och denna lilla söta hundflicka fann snart varann och det blev en fartfylld lek. Här hade Rockie inte mycket fartresurser att komma med. En vallhund leker man inte bort. Frank fick tyvärr delta kopplad eftersom vi är aningen osäkra på hans beteende. Tror dock att detta möte hade gått bra. Allt gick bra och det blev en fin kväll.


Denna dag borde vi kanske gå ut och kolla på demonstrationståget, men det blir inget av med den saken.  Jag tar en härlig stund tillsammans med mitt pussel, smaskar på något och och njuter av livet.

Nu önskar jag alla en fin dag och nu börjar sommaren på riktigt, tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar