söndag 8 mars 2020

Ja, det är väl bra med de..........




Ska det behövas. Att ha en särskild kvinnodag kan jag tycka inte skulle behövas. OK att det kanske behövdes år 1910 då den instiftades, men nu.....
Har vi verkligen inte kommit längre med jämnställdheten??
Släpper detta här och nu.



Arlövs Revyn bjöd på skrattfest, sin vana trogen. Den gästade vi igår tillsammans med våra vänner och radarpar. Rappt, roligt och igenkännane. Vill tacka ALLA som under så många år spridit glädje till så många människor. Nu är den eran förbi och sista föreställningen kommer att spelas lite senare i vår.

Vi avslutade kvällen med pizza så mäktig att det var snodd på att knäppa upp byxorna och att magen skulle spricka. Gott, men som vanligt allt för mätta när vi tog oss hem och kastade oss på soffan.

Det är ju också varit Mello-final. Vad säga om detta?? Vinnande bidrag var inget bidrag som vi röstade på. måste nog ändå erkänna att några andra bidrag var ganska bra och rent av något riktigt bra. Nu röstade ju inte vi så vi får väl skylla oss själva och har därmed ingen rätt att klaga.

Vi kommer idag att fortsätt på kalastemat. Det blir födelsedagskalas * tre idag.
Tänk så bra vi har det, bara kalas efter kalas.

Ni som inte ska på kalas idag får väl försöka göra lite kalasstämning själva. Om ni vill så syns vi här på bloggen i morgon.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar