lördag 4 juli 2020

vi hade i alla fall tur med vädret......




Det är inte så lätt att hitta något utflyktsmål där man kan va ute med avstånd i denna regnperiod. Igår tycker jag att vi lyckades bra. Regn före och regn efter utflykten. Ett rätt så bra resultat, eller hur.

Utflykten gick till mysiga Fritidsbaren i Ystad. Vackert och med hyffsad mat och wienerbröd "to die for"



Solen sken men det var kanske inte någon direkt sommarvärme, men möjligheten fanns ju att välja ute eller inne.

                             


Vi valde att käka vår lunch inne, där vi var helt ensamma. Från menyn valde vi olika rätter som var av olika kvalite. Själv valde jag köttbullar som var goda och med dessa blev jag både mätt och nöjd.



Till kaffet valde vi att sitta ute. Är det sommar så är det. Nu var det mest skuggplatser kvar men med kofta på så var det inga svårigheter. Kölden var inte allt för svår.


Naturligtvis blev det wienerbröd. Ett stort varmt, saftigt och sprött wienerbröd som bara smälter i munnen. Troligen södra Sveriges bästa wienerbröd.




 Utanför passerade en färja, troligen på väg till Polen. Vattnet gnisstrade i den svaga solen, och faktiskt ett par tog mod till sig och badade. Visst det såg ganska kallt ut men de klev i och tog en kortare simtur.




 Vi valde att promenera en bit längs den vackra och väl traffikerade strandpromenaden. Solen värmde så gott och man ville stanna, stanna nästa hela sommaren.
Men, allt gott har ett slut, så även denna fina utflyktsdag.

När vi kom hem började det regna.
Men, vi hade i alla fall tur med vädret.


I dag är en annan dag. Få se vad den kan erbjuda.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar