måndag 23 november 2015

höstpromenad



Det har  varit ett helt ljuvligt väder idag. Sol, vindstilla men kanske någon enstaka minusgrad. Sköönt...som gjort för en promenad med hundarna. Nu brukar vi ju promenera med jyckarna varje dag så det är kanske inte så konstigt.
Men idag fick Agnes, vår katt för sig att hon skulle med.



Nu är ju Agnes en katt med bestämda åsikter och därtill aningen bortskämd. Det slutar nästan alltid med att hon får som vill. Idag tyckte kissemissen att det antingen var för kallt om de små tassarna eller så ville hon ha bättre utsikt så hon hoppade helt sonika upp på husses axel och satt kvar där under hela promenaden. Nu är det ju heller inte ovanligt att hon åker på husse axlar...det gör hon även inomhus när hon vill förflyttas!?
Kan dock ana att det var något obekvämt för mannen att promenera så där på sniskan med katten hängandes. Nåja...han avgör själv.



Frank däremot tyckte visst det hela var något pinsamt så han valde att springa en bra bit före för att inte förknippas med denna märkliga familj om vi skulle möta någon .
Charley, vår andra hund, hade inte så mycket val. Han går ju nästan alltid i koppel och därmed förhindrad att gömma sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar