söndag 22 november 2015

regnet bara öser ner





Har varit uppe sen fem i morse, någon annan skulle kanske kalla det natt särskilt så här en söndag. Kroppen värker och jag kan inte sova då är det inget annat att göra än att kliva upp. En kopp te och en knäckemacka, men sömnen ville inte infinna sig. Bara att acceptera.

Igår var vi på kalas och blev bjudna på en ljuvlig kalkon med alla tillbehör. Smaskens! Jag måste säga att kocken verkligen lyckats med fågeln. 
Till kaffet var det prinsesstårta, och inte vilken prinsesstårta som helst utan den i särklass godast jag/vi ätit. Så ljuvligt mjuk, len och fluffig. Denna tårta måste vara en storsäljare på konditoriet (vet tyvärr inte vilket)


Värden som nyss fyllt år uppvaktades med presenter och glada rop.



Den mysigaste presenten om man frågar familjens hund var denna bedårande vätte. Tror bestämt att jycken skulle kunna smyga upp i natt och försöka leta rätt på vätten och gömma den på ett säkert ställe för att vid senare tillfälle smaska i sig vättens skägg.

Nu sitter jag här och undrar lite över om det kommer att bli några tävlingar på Jägersro idag. Vi har två hästar till start idag, om de nu blir av eller kanske banan spolats bort. Vem vet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar