torsdag 7 januari 2016

en hjälpsam tass



Mannen hade idag fått ett uppdrag.....julen skulle, åtminstone delvis, plockas undan från vårt hem. Först på tur stod julgranen. En vansinnig ide kom från samme man att vi kanske skulle skaffa en tillräckligt stor plastsäck, trä den över granen (färdigklädd) och bara lyfta undan till vindsförrådet.
Vi har nämligen en plastgran, annars hade det nog inte låtit sig göras med något som helst godtagbart resultat.  Att vi har plastgran beror på två saker....1: allergisk familjemedlem 2: vi hatar barr.
Som av en händelse kom nu hjälp från oväntat håll ( kanske inte så oväntat i alla fall).
Största starkaste katten, Junior, tog nu saken i egna klor och med ett dödshopp äntrade han granen för att få ner den samme liggandes på golvet. Det är mycket enklare att plocka bort kulor och belysning på detta sätt om man är en katt.




Resultatet då??
Ja kanske inte helt i vår smak. En enda röra av sladdar och belysning, kulor spridda i och utanför rummet, glitter och tomtar kan vi nu hitta på de mest konstiga platser i vårt hus.
Men, nån säck över granen blir det inte tal om. den måste nu saneras och snyggt packas ner i sin originallåda för att eventuellt åter monteras nästa jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar