fredag 28 augusti 2020

fredag igen.....





Äntligen för en del, för de flesta, men inte för oss pensionärer. Det har inte hunnit bli måndag förrän det är fredag och helg igen. 

Äntligen är det också för Brutus som idag sluppit sin tratt. Gissa om han har tvättat sig.... tror minst en timma satt han där och gjorde sig helgfin. Tror jag kan utgå ifrån att han njuter nu, att efter en vecka med tratt och begränsningar nu har full rörelsefrihet igen.

I morse bestämde jag mig för att dammsuga lite i uterummet och av en slump tittade jag in i ett av de två små skåp vi har där.  Herregud....jag säger bara herregud, det behövs rensas i röran. Det är helt ofattbart med massor av prylar och ting man samlat på sig. Saker som aldrig kommer att användas men man inte har hjärta att göras sig av med. Men, nu måste det ske. Jag måse anordna en egen loppis!! Därefter får det bli tippen eller någon organisation. Det är dags att "döstäda".

Det är också en bra dag att tvätta. Nu gäller det liksom att fördriva resten av dagen på ett nyttigt och helst kreativt sätt. Mannen har stuckit iväg på träning med hästarna. Då gör man som man vill!!!
Då kan det bli pussel, bok eller något streamat. Vi får väl se.

Vill än en gång be er att gärna skriva någon kommentar så att jag kan kolla om det funkar

Fin fredag på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar