tisdag 30 november 2021

snön blev till regn.......





I går talades det mycket om hur vi i skåne skulle få dras med både snö, kyla och starka vindar denna dag.
Kylan blev som lägs 1 ynka plusgrad, vinden inget att orda om och snön blev till regn som i och försig var mer att tala om. Regnat har det gjort det mesta av dagen.

De senaste nätterna har jag sovit på riktigt. Alltså verkligen sovit och kännt mig utsövd när jag vaknat. Ingen huvudvärk på en vecka. Jag känner mig som en ny människa. Kanske ingen bättre människa men en ny. Känns så underbart. 

Äntligen är årets tristaste månad till ända. Nu ska jag bara ta mig igenom julmånaden december också  sen känns livet värt att leva igen. Jag är ju ingen julmänniska, bortsett från att få träffa nära och kära för DET är en glädjekälle utan motstycke.

Idag heter dagen Anders och är en så kallad märkesdag. Vädret som råder på Anders blir vädret under julhelgen. Ja, ja vi får väl se.

Det är också kåldolmens dag. Dafgårds kommer ge bort 10000 kåldolmar denna dag/kväll. Om nu någon känner sig sugen på Dafgårds kåldolmar?? Själv älskar jag kåldolmar men de ska givetvis va hemlagade.

Jag har också hunnit med att gå på medlemsmöte i föreningen. Inget upplyftande, men har i vart fall varit där.
Nu är jag hemma och har fått i mig en tallrik ärtsoppa. Tv-soffan väntar innan det blir lite kvällsfika. Vad nu det kan bli en kväll som denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar