tisdag 8 augusti 2023

inget badväder

Medan tidiga höststormen dånar förbi runt husknuten går mina tankar och minnen till en " bättre" tid. 

tiden jag tänker på nu är den 8 augusti  2011. Denna dag blev det kvällsbad med hundarna på hundbadet. En aktivitet som verkligen gillades. Frank är lite mindre så han behövde tygligen en mer uppsatt position för att kunna se. Då är det guld värt att ha en kompis som inte misstycker, utan tillåter att man står på hans rygg. Franks blick är stadigt fäst i fjärran. Kanske är det några badande som syns eller rent av en båt i fjärran. Charlie bryr sig aningen mindre. Tydligen inget att lägga tid och fokus på.
Så härliga minnen vi har av dessa två underbara hundar.

Idag är det verkligen inte tal om något bad. Jo kanske inomhus då. Ute stormar och regnar det allt vad tygen håller. Så även igår. På vårt uterum torkade jag upp två liter vatten igår. Våta stolsdynor och delvis blöt matta. Så illa att gräsklipparen fick flytta in på uterummet. 

Tidigt i våras och försommaren var det varmt och torrt. Bönder och många andra klagade och önskade regn. Som min far så när jag var liten och önskade saker " va försiktig med  vad du önskar....det kan slå in" Så sant så.

Håller inne om ni kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar