fredag 27 oktober 2023

första för säsongen


Säsongens första semlor köpte jag idag. Jag ääälskar semlor men är det verkligen värt 45 kronor styck??? Det blir till att äta dessa med andakt ikväll.
Nästa gång det äts semlor hos oss får det kanske bli egengjorda.

Roligare var det att vår gamla bil idag gick genom besiktningen utan en enda anmärkning. Toppen!! 

Annars är val det mesta som det brukat. Förutom att tiden går fortare och fortare.
På tal om tid vill jag nog påstå att jag är en tidspessimist. Tror ofta att allting tar längre tid än det gör. Jag tycker att det är respektlöst mot folk att inte komma i tid.

Min tid går alltid snabbt men tycker den går snabbast på den ljusa tiden av året. Men naturligtvis går tiden som snabbast när man har roligt. Så är det väl för alla.

Samtidigt som tiden går långsammast när jag väntar på något kul eller spännande. Eller väntar på ett efterlängtat paket, eller att få återse någon kär vän. Tiden går också långsamt i telefonköer.

Min tid, numera, spenderar jag mest hemma. Inte för att det är så tråkigt men det blir så när man inte har något arbete att gå till. 

Den här veckan som gått skulle jag nog behövt lite mer tid till att träffa lite vänner, städa undan en massa prylar och lägga en lång stund eller dag på loppisar.

Nu ska jag lägga lite tid på att göra lite mat åt mannen och mig. Inget särskilt tidskrävande. Mannen får microuppvärmd korv stroganoff med ris ( rester från i förrgår) jag får stekta korvtärnigar med stekt lök serverade till nudlar. Bara jag som gillar den typen av mat.

Trevlig fredag på er


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar