söndag 22 oktober 2023

inte bara vi


Det har varit en helt magiskt underbar höstdag idag. Sol, ca 19 grader och vindstilla. Så har det varit här hos oss.
Mannen och jag tog en promenad i eftermiddags, inte bara vi utan även "våra" nio gäss som bor och lever här i vårt område. Dagligen korsar de den "stora" vägen flera gånger om dagen. Ett under att inte alla blivit på/överkörda. Ofta ser man köer av bilar som stannat för dessa fjäderfän som själv tar det ganska lugnt och sakta gungar över till andra sidan. Eftersom de har dammar på båda sidorna vandrar de mellan de så kallade vattenhålen flera gånger per dygn. Det finns ju även en gång och cykelväg som de kan ta, men den ogillas visst. Kanske är det spänningen.

Nu på eftermiddagen ha jag fått lite huvudvärk. Treo brus är intaget för en stund sedan men någon lindring märks ännu inte. Kanske måste det till starkare artilleri.

Mannen viaar på soffan och Guldkatten ligger och sover sen en stund tillbaka. Det serverades äppelkaka med vaniljsås, vaniljsås gillar inte katten, så  grädde fick det bli till honom.

Nu lider helgen mot sitt slut och jag kan bara hoppas på en kommande fin och bra vecka för oss alla. Tror vi hörs igen på tisdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar