fredag 6 oktober 2023

höst och föryngring


Ännu en natt jag sovit bra. Det tackar man ju extra för. Väl uppe från sängen satte jag igång med ett bullbak. Blir nog bra att ha till fikat både ikväll och i morgon.

Det är höst och de flesta dagarna silar ett höstregn ner. Bladen börjar gulna och lämna sina träd. Dagligen hör vi ljudet från sågar, släggor och arbtesbilar. Man gör stora renoveringar på alla hus och hustak i vårt bostadsområde nu. Även grönområdena får en uppfräschning. Här kommer det att rensas och föryngras.

Men alldeles utanför vårt staket står dessa två vackra buskarna.


Tror att det kan vara Pampasgräs. De är så stora och fylliga och pryder verkligen sin plats. Förövrigt är det aningen tunt med blomsterprakt.

Denna fredag ska mannen och jag tillsammans med två av våra kompisar sticka ut på stan och käka lite. Stan och stan, det är nog mer rätt med byn. Menyvalet är nog ganska givet redan, 2 kebabtallrik, 1 pizza gorgonzola och ett oklart val. Vi får väl se om det blir så.

Men ännu finns tid för både pussel och tv-slapp.

Pratade med en väninna igår. Vi vill ut och resa. Nuuuu!!! Nåja vi har bestämt att vi väntar till tidig vår. Då ska det bära av.

För övrig händer inte så mycket i mitt liv just nu. Inget att skriva om i vart fall.
Därför lämnar jag för idag. Nog återkommer jag imorgon.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar