torsdag 2 januari 2020

årets första torsdag....



Läkarbesök på ögonkliniken på Umas idag. Det börjar bra. Inga väntetider, kom till och med in innan bokad tid. Så skönt och så smidigt.
Man fann förändring på gula fläcken på båda ögonen. Inte behandlingsbart!

Så tillbaka lite till det där med nyårslöften och önskningar. Nyårslöfte ger jag av princip inga eftersom jag sällan följer dem. Detta år har jag dock avgett ett löfte till mig själv. Bara till mig själv. Det kommer jag naturligtvis inte att delge någon annan. Ett kan jag säga att nästa jul/nyår kommer se helt annorlunda ut.

Årets önskningar då:
Förutom god hälsa till mig själv och mina nära och kära är det inte mycket jag önskar. Möjligen att jag under året ska lära mig något nytt att ha glädje av. Att få ha kvar, och kanske få fler riktigt GODA vänner är ju också önskvärt.
Sen räcker det väl.



En som inte vill ha fler vänner är våran katt Brutus.
Han gillar inte att det kommer gäster i vårt hus. Här vill han regera helt själv. Undrar hur han reagerat om det kom ännu en katt till oss? Säkerligen skulle Brutus bli förnärmad och orolig. Nää, så kommer det inte att bli.. Han är ensam herre på täppen intill livets slut.



Noggrann koll innan han går ner till vardagsrummet så gästerna verkligen gått hem. Vill gästerna ha en katt att kela med får dom skaffa en egen, allt enligt Brutus.

Torsdag som denna passar det för min del förträffligt att ägna dagen åt att lägga pussel. Snart dags för nytt pussel och fler bitar.

Om du är nyfiken på vad som händer på Casa Prelata kan du kika in i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar