torsdag 30 januari 2020

ett av flera....



Veckan har passerat häften och några av veckans inplanerade uppgifter/möten är nu avklarade. Att städa på föreningsexpiditionen är kanske inte ett av de mest attraktiva uppdragen men nu är det gjort. Klart och färdigt. Snart återstår bara för nya gänget att ta plats. 
Veckans öppet hus och ett styrelsemöte har också hunnits med. Bra.

I går var det budgetmöte i Kommunen. Inte så trevligt att förstå hur dåligt det är med ekonomin i vår välfärd. Mötet avklarat och yttrande har lämnats till KS.

Besöket hos optikern som var bokat till idag blev inte av. Min bil hade visst bestämt sig för att ha sovmorgon, ville inte starta, inte ens med starthjälp.
Nu är dock den detaljen avhjälpt och jag hoppas den vill starta i morgon då det är dags för ett nytt försök.

Så var det det där med julblomman ni ser på bilden... Den köptes i november och har endast fått vatten tre (3) gånger!!  Ni kan inte föreställa er så torr den är, men..... den har inte fällt ett endaste blad!!! nu undrar man ju förstås vad den blomman har för egenskaper eller vad som möjligen gått snett.
Det har funnits ytterligare tre likadana julstjärnor,  alla dessa tre har sedan en tid lämnat in. Sjabbiga, nästan utan blad. Köpta samtidigt och på samma affär och behandlats ungefär lika dock på olika platsser.?????

Nä, det va allt för idag. Kika in imorgon så kankse jag har något nytt att berätta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar