torsdag 23 januari 2020

frestelse....


Hade bestämt att det INTE skulle ätas någon semla idag.  Redan köpt kanelbullar och småkakor finns hemma. Ändå!!! Det blev semlor detta till trots. Alltså, hur svårt kan det va att utesluta semla en enda dag. Jag har svaret... det går inte. Inte för mig. Formligen ÄLSKAR dessa onyttiga skapelser.

Har hela dagen fått för mig att det var antingen lördag eller fredag, men turligt nog är det bara torsdag. Denna dag har jag varit med mannen i stallet. Ganska ovanligt faktiskt. Har liksom legat av mig vad gäller häst och stallarbete. Det överlåter jag numera åt mannen.
Lite småshopping blev det, men inget utöver det vanliga. Lite livsmedel ( som vi egentligen inte behövde), så en tur till Erikshjälpen på jakt efter något fynd. Fynd blev det inte om man nu inte räknar ett litet enkel värmestöd, modell galler. Alltid bra att ha.
Vi gjorde även ett besök i hundshopen och köpte lite mat år jycken. Mest var vi där för att besöka barnbarnet som just nu har sin praktikplats där. Tror visst att hon trivs ganska fint där.

Nu ska jag kolla lite på konståkning. Gillar!

Vi kan väl ses här på bloggen imorgon, om du vill. Jag vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar