lördag 22 maj 2021

Hänryckning.....



Glad Pingst till er alla!
Ja, nu redan har vi kommit fram till pingsthelgen, till hänryckningens tid. Så mycket hänryckning blir det väl inte. Möjligen ryckning likt spasmatiska ryckningar. Vi får väl se.
År 2005 plockades annandag pingst bort som helgdag för oss och ersattes med nationaldagen. Rätt eller fel? Bra eller sämre?
Solen skiner så vackert på oss här i mitt område nu. Får väl se hur länge det kan vara. Utlovat både regn och åska under eftermiddagen.  Vi som ska grilla! Det blir väl då till att grilla ute och käka inne. 

Så stundar ju eurovision senare i kväll. Ska ni titta? Klart jag ska titta eller kanske blir det bara att snegla dit emellanåt. Håller naturligtvis på Sverige och Tusse, men fler fina bidrag finns.

Så var det det där med mina nya glasögon. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi är inte överens. Tycker de är allt för tunga. Vet inte ens vilket par som är terminalglasögon. Synen då? Nää, ser inte bättre, kanske snarare tvärtom. Efter helgen har jag bestämt mig för att besöka optikern och ta ett snack.

Nu vill jag än en gång önska er alla en fin pingsthelg. Hoppas den blir som just du vill ha din.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar